Enpä ainakaan kuullut, että kukaan "harvahampaista" olisi ollut viikonloppuna minkäänlaisissa koitoksissa.

Itse treenattiin sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina oltiin Jukajärvellä paikassa, jossa aikoinaan järjestettiin voittajaluokan nome-B -koe, muistaakseni oli vielä piirinmestaruuskoe. Meiltä omia mukana Ukko ja Mooses ja Heli oli myös Ozzyn kanssa. Treenattiin sitten ihan kaikkea eli markkeerauksia, ohjausta ja Ozzylle ja Ukolle tehtiin parihaku, Mooses sai tehdä ihan privaattihaun.

Sunnuntaina treenattiin sitten pellolla samalla kokoonpanolla markkeerauksia sekä linjoja.

Treenien välissä allekirjoittanut jatkoi remonttia, sain viimein kodinhoitohuoneen valmiiksi, verhotkin on ripusteltu ;) Seuraavaksi projekti siirtyy keittiöön.

Mooses on tänään mikrosirun etsinnässä eläinlääkärillä. Taippareissa ei nimittäin sirua löytynyt millään ja nyt se sitten etsitään röntgenillä ja samalla nukutuksella kuvataan myös lonkat. Jotta jännitettävää lähiaikoina.
 

Lonkkakuviin liittyen tulen ottamaan yhteyksiä lähiaikoina Joensuun lähialueilla asuviin, joiden koiruuksilla on lonkat kuvaamatta. Kuvataan ainakin Maijun ja Åsan viimevuotisia kakaroita sekä toivon mukaan saadaan mukaan myös pari Vienon pennuista.