Jo kesällä alettiin Liisan kanssa puhua kovasti siitä, että lähtisimmekö Bodeniin lokakuussa ja tuumasta toimeen - varattiin hotellihuone, matkasuunnitelmia ja lopulta koirien ilmoittaminen näyttelyyn eli oltiin menossa. Ja sitten piti aloittaa ne matolääkitykset, voiko "turhempaa" ollakaan ja varsinkin, kun Tornio-Haaparanta -akselilla ei juurikaan sitä tulliporukkaa näy.
Perjantai-aamuna 26.10. aloitimme siis matkustamisen omilla tahoillamme kohti Oulua, Liisa junalla Ullan kanssa Tampereelta ja minä puolestani Maijun ja Ukon kanssa autolla Joensuusta. Varsinainen matkamme alkoi siis Oulun rautatieasemalta ja melkoisen hauskaa meillä taas oli, muutama sata kilometriä meni kuin siivillä, Chevyn siivillä. Yövyimme Bodenissa, hotelli Bodensiassa, jota voimme kyllä suositella muillekin. Hauska puoli oli se, että alakerrassa oli kylän ainoa bilemesta ja meno sen mukainen, onneksi asuimme 7. kerroksessa ja meteli ei häirinnyt uniamme :)

Aamulla runsaan aamupalan jälkeen ajoimme ehkä sen kilometrin matkan näyttelypaikalle, joka onneksi oli vaihtunut autoliikkeen tiloiksi, ennen näyttely on ollut maneesissa.

Flatteja oli ilmoitettu kaiken kaikkiaan 60 kpl, joten meillä oli kyllä kisakumppaneita. Alempana tulokset näyttelystä.

Näyttelyn jälkeen ajoimme kohti Piteåta, Hälleströmiin hakemaan Åsaa, joka oli viettänyt "lomaa" Spiritin kanssa, yhdeksän viikon kuluttua ehkä tulosta näkyvissä :) Sitten ajoimmekin tuli hännän alla kohti Oulua ja rautatieasemaa, Liisan piti ehtiä junaan. Pientä ylinopeuttakin tuli ajettua, mutta junaan Liisa & Ulla kerkesivät ja minä suuntasin kohti Joensuuta koirien kanssa. Kyllä kotimatka voi olla pitkä ja liukaskin se oli paikka paikoin, kun suola oli jäätynyt tiehen kiinni. Onneksi selvisimme ehjinä kotiin ja kello olikin juuri sen verran, että tunti napsahti lisäaikaa, joten pitkälle aamuyöhön luiskahti.

Tässäpä tuloksia:

Boden, Ruotsi 27.10.2012
tuomari Anette Nielsen
BIS-jakt -tuomari Anette Nielsen
BIS-tuomari Kjell Svensson

Almanza Barbour Goodiebag "Ukko" KÄY ERI1 SA PU2 SERT
Almanza Moment Of Truth "Ulla" JUN ERI1 SA
Harvahampaan Do-Did-Done "Maiju" VAL ERI1 SA PN1 ROP, BIS 1 jakt, BIS 2


Ukko arvosteltavana


Ullan vuoro


Ja sitten Maiju


Ukko ja sinikeltainen SERT


Toffedreams Too Cool To Fool VSP, Harvahampaan Do-Did-Done ROP


Maiju BIS 1 jakt


BIS 2


Rusetit kaulassa :)

Että sellainen reissu se, Upeeta, Mahtavaa ja Väsyttävää!!!

Kiitos Liisa matkaseurasta, seuraavaa odotellessa!