Kyllä on hullua pidetty jännityksessä jo monta päivää!

Lonkkalausunnot maksoin jo viikko sitten Omakoiran kautta, Ukko oli ilmaantunut sinne, mutta sitä ei oltu vielä rekisteröity Kennelliittoon. Maanantaina alkoi tippua tuloksia kasvateille, jotka olivat samaan aikaan kuvissa kuin Ukko. No, Ukon rekisteröintimaksua pyydeltiin Omakoiran kautta tiistaina (70 euroa on mielestäni aivan liikaa!!). Maksoin heti ja poitsu ilmaantui tietokantaan keskiviikkona. Mutta ei lonkkatuloksia. No, viimein nyt torstaina aamupäivällä tulokset löytyivät Omakoirasta ja odottaminen kannatti!
Lonkat A/B, kyynärät 0/0.

Alunperin Ukko oli tarkoitus kuvata Ruotsissa, siksi venyttelin sen rekisteröintiä Suomeen, mutta suunnitelmat muuttuivat matkalla. Ensin piti kuvata PMV-näyttelyn yhteydessä joulukuussa, mutta töiden takia en pystynyt jäämään Ruotsiin yhdeksi ylimääräiseksi päiväksi.
Seuraava mahdollisuus olisi ollut kuvata Åsan astutusreissulla, mutta jostain syystä yhtään ei kiehtonut ajatus H-hetkillään olevan nartun ja nuoren pojankollin yhteisestä laivamatkasta. Maijun I-pentueen kuvaus alkoi olla ajankohtainen, joten sovittiin Ragnhildin kanssa, että kokeillaan myös samalla Ukon kuvausta. Onneksi lottoarvonnassa onni suosi meitä tällä kertaa!
Ja säästin rutkasti aikaa ja rahaa :)

Nyt odotellaan vielä Nalan tuloksia Kennelliitosta sekä myös Sulon, joka on kuvattu tietääkseni Jyväskylässä.

Hyvää naistenpäivää!