Käytiin Åsan kanssa ultrassa tiistaina 28.2. ja tuomio oli, että pentuja ei meille nyt ole tulossa.
Kylläpä harmittaa. Ei oikein ole edes sellaisia sanoja, joilla voisi pettymystä oikein kuvailla. Oltais niin kovasti haluttu Åsalle pennut juuri nyt ja juuri tämän uroksen kanssa jne. jne.

Kyllä oli vaikeata soittaa tai viestittää jo alustavasti pentuja varanneille, että nyt ette sitten saakaan toukokuussa pentua ja kyllähän se oli pettymys kaikille näillekin. Ja Spritin omistaja Karin oli myös todella pettynyt.

Mutta Åsa astutetaan uudelleen heti seuraavasta juoksusta eli se tapahtunee elokuussa ja ehkäpä se on myös parempi aika pennuille, koska nyt on pentuja tulossa Suomen maahan pilvin pimein. Se, että onko uros sama vai eri, selvinnee matkan varrella.

Tässä nyt samalla odotellaan Kennelliiton yhteydenottoa liittyen lonkkakuviin. Reilu viikko sitten on kuvat lähetetty, mutta mitään ei ole kuulunut. Tämä alkaa käydä jo äkkinäisen hermorakenteen päälle :) Ukko oli hävinnyt tietokannasta, koira on kyllä näyttelyiden tuloksissa, mutta koiraa ei ole olemassa. Liittyneekö rekisteröintipuuhiin vai mihin...?

Meidän Juippi täyttää tänään 6 vuotta!!! Ja hännän murtumisesta alkaa olla kohta kaksi vuotta, niin se vaan aika menee nopeasti. Kovasti onnea hössöttäjälle, eipä ole kuuteen vuoteen hirveästi vauhti hidastunut ;)