Taas yksi viikonloppu takana.

Lauantaina oli harvahampaita ainakin(?) kahdella rintamalla esillä: Porvoon KR -näyttelyssä sekä Enon nou- ja nome-b -kokeissa.

Porvoo KR, tuomari Viveca Lahokoski
Harvahampaan Live Like A Thunder "Morris" JUN ERI1 SA PU2 SERT ROP-juniori :)
Onnea Marja, Jan, vauva & tietysti Morris!! Se oli Morriksen toinen serti :D

Harvahampaan Long Lasting Storm "Lumos" JUN EH4
Harvahampaan Laughing Wind "Saga" JUN EH3

Eno, taipparituomarina Tuija Hukkanen
Harvahampaan Keep The Faith "Mooses" NOU1
Harvahampaan Keep Your Style "Hulda" NOU0
Harvahampaan Keep The Change "Rico" NOU0

Eno, nome-B ALO, tuomarina Markku Bräyschy
Harvahampaan Hard Rock Hallelujah "Ozzy" ALO3

Sunnuntaina olin Ukon kanssa myös nome-kokeessa. Koira teki erinomaista hakutyötä, se oli nopeaa, vaivatonta ja tehokasta :) Mutta tuloksena oli kuitenkin nolla, koska markkeeraus ja ohjaus epäonnistuivat...

Sunnuntai-iltana meillä kävi vieraita Venäjältä: Anna, Natalia ja Lumos (Åsan lapsi) tulivat käymään :) Lumos oli niin hellyttävä! Ensin nuuski varovasti ja kun ehkä kolmannella nuuskaisulla tunnisti minut, niin voi sitä ilon määrää :´) Muutos oli niin selkeä sen käytöksessä, että ei voinut erehtyä, että tunnistaako se. Myös Mikko tervehdittiin asiaankuuluvalla innokkuudella ;) Myös Akka ja Åsa, kuten myös Ukko esiintyivät vuorotellen vieraille :)

Nämä vierailut ovat aina niin ihania! Olette kaikki kasvatinomistajat aina tervetulleita käymään, kun liikutte meillä päin!

Sitten pennunodotuspäivitystä :)
Åsan massu alkaa pikkuhiljaa pyöristyä, mutta vielä se ei Åsan liikkumiseen ole vaikuttanut. Pennut saavatkin melkoista kyytiä äitinsä mukana, kun on metsälenkin aika :) Åsan ruokahalu on kasvanut, vaikka eihän se koskaan ole kuppiinsa syljeskellyt. Ruoka on jo vaihdettu pentumuonaan, joten Åsalle itselleenkin jää jotain, kun pennut vievät oman osansa päältä.