Kauan odotettu Vienon juoksu alkoi viime viikolla.
Urosta alettiin Vienolle miettiä jo vuosi sitten, mutta sitten kaikenlaisten yhteensattumien jälkeen uros kerkesi vaihtua moneen kertaan. Ja viimeinen niitti yhdistelmien kariutumiseen oli se, että Vienokin kantaa keltaista geeniä ja sopivan sukutaulun omaavan, ei keltaista kantavan, uroksen löytyminen alkoi olla todella vaikeata. Että jos joku on joskus ajatellut, että helppoahan se on löytää nartulle uros, niin voin sanoa, että ei se ihan niinkään ole.

Vienolle siis oli uros ihan viime metreille asti, olin sen kysynyt jo aikaisemmin talvella ja saanut hyväksynnän myös uroksen kasvattajalta, mutta tälläkin uroksella oli mahdollisuus kantaa keltaista ja Vienon aloittaessa juoksunsa, ei tulosta vielä DNA-testistä ollut eikä jenkkilästä varmistuksen jälkeen saadakaan ennen astutusta. Joten se siitä!

Mutta minulla oli vielä yksi ajatus takataskussa ja soitin eilen Baabulle ja kysyin Nappia Vienolle sulhoksi. Onneksi Nappi on käytettävissä ja Vieno astutetaan ehkäpä ensi viikonloppuna. Ei siis jäänyt edes viime tippaan :D

Pentujen iskä on siis:
C.I.B FI EE MVA EE LV JMVA EEJV-06 BALTJV-06 EEV-08 LVV-07 FLAT GARDEN'S ARTHUR XII

Yhdistelmästä odotettavissa mustia ja maksanvärisiä pentuja.


Nappi Ruotsin Club Showssa 2011

Lonkkatuloksia alkaa nyt viimein tipahdella:

Rane: lonkat A/A, kyynärät 0/0
Hertta: lonkat B/B, kyynärät 0/0
Ville: lonkat A/A, kyynärät 0/0
Weeti: lonkat A/A, kyynärät 0/0

Sulo käynyt myös terveystarkastuksessa:
polvet 0/0, silmät ok.